iS CLINICAL  Tоп продуктів з ретинолом готуємось до красивих змін

posted in: Uncategorized | 0

iS CLINICAL. Tоп продуктів з ретинолом: готуємось до красивих змін

Ретинол, або вітамін А, вже десятиліттями залишається найбільш визнаним і доведеним засобом для збереження молодості та здоров’я шкіри. Цей інгредієнт заслужено отримав псевдонім “золотий стандарт” у світі косметології і дерматології. Що саме робить ретинол таким особливим і чому він є необхідним елементом будь-якого раціонального догляду за шкірою?

Чотири причини, чому всі у захваті від дії ретинолу:

  1. Стимулює вироблення колагену. Ретинол активує вироблення колагену, білка, atekri.com відповідального за пружність і міцність шкіри. Це допомагає зменшити зморшки і дрібні вади на шкірі, надаючи їй молодший вигляд.
  2. Вирівнює тон шкіри. Вітамін А регулює вироблення меланіну, що допомагає вирівнювати тон шкіри та зменшувати пігментацію.
  3. Зменшує пори. Ретинол сприяє стисненню пор, https://e-learning.org.ua роблячи шкіру рівнішою та гладкою.
  4. Лікує акне. Цей інгредієнт допомагає боротися з вуграми та акне, https://www.camedu.org зменшуючи запальні процеси на шкірі та розчиняючи комедони.

Загалом, ретинол залишається невід’ємною частиною регулярного догляду за шкірою та допомагає зберегти її молодість та здоров’я на протязі багатьох років. Новинки з ретинолом відомих брендів:

Крем для омолодження шкіри обличчя з вітаміном А, Circadia

Ідеальний продукт https://telegra.ph/IS-Clinical-Doglyad-za-SHk%D1%96royu-YAkij-Zm%D1%96nyuye-Gru-11-29 для боротьби з ознаками старіння. До діїйого складу входить 1% вітаміну А, зволожувальні компоненти та інші активні інгредієнти, які сприяють омолодженню шкіри та надають їй природне сяйво. Крем швидко проникає в шкіру і насичує її вітаміном А.

Омолоджувальна емульсія з ретинолом 0.3%, Is Clinical

Високоактивна та швидкодіюча емульсія Retinol+ 0.3 – це м’яко відновлююча формула з м’яким кератолітичним ефектом, що містить ретинол рослинного походження, інкапсульований біоідентичними ліпідами. Ретинол з удосконаленою системою доставки покращує загальний стан шкіри завдяки своїм вітамінним та антиоксидантним властивостям, необхідним для нормальної життєдіяльності епітелію. Водночас запатентована суміш потужних рослинних бустерів, антиоксидантів та технологія Extremozymes® допомагає живити шкіру та підвищує її пружність.

Крем для усунення почервоніння, Colorescience SPF 50 All Calm

Запатентована формула BioSolace™ 3-в-1 миттєво нейтралізує почервоніння, допомагає заспокоїти та пом’якшити чутливу шкіру, а також надає захист SPF 50 від сонячного випромінювання. Забезпечує чутливій шкірі тривале полегшення та запобігає появі почервоніння.