Лінійки італійського бренду Davines

posted in: Uncategorized | 0

Лінійки італійського бренду Davines

Творці бренду Davines пропонують різні серії з догляду та лікування волосся. Асортимент бренду враховує всю різноманітність типів та відтінків волосся, особливостей їх стану, завдань, типів шкіри голови. Так, якщо ви захочете купити Davines шампунь https://telegra.ph/Davines-Pogliblennya-v-Sut-Naturalnoi-Krasi-ta-%D0%86nnovac%D1%96j-11-29, у вас буде вибір з 30 продуктів! У бренду представлені також продукти для професійного використання, наприклад Finest pigments від Davines – фарба для волосся на 98% що складається з натуральних компонентів.

Весь асортимент косметики для домашнього догляду від Davines можна купити в Україні:

  • лінійка The Circle Chronicles складається з основних натуральних масок із швидким доглядовим ефектом;
  • засоби Essential Haircare підходять для постійного, щоденного використання;
  • продукція із серії Natural Tech лікує основні проблеми волосся, з якими стикаються багато дівчат;
  • засоби OI Essential Haircare додадуть волоссю красу, блиск і здоров'я;
  • лінійка Authentic – універсальна косметика для догляду за волоссям.

Також бренд має професійні лінійки для використання в салонах, в яких представлені продукти для фарбування Davines (фарба для волосся, системи освітлення, продукти для створення завитків та ін.).

Популярні продукти Davines

У кожній лінійці бренду є свої бестселери. Пропонуємо до вашої уваги топ-3 засобів, які ідеально підійдуть для знайомства з Davines:

  • маски для волосся The Circle Chronicles , представлені в обсязі 50 мл – найкращий спосіб вибрати свою улюблену маску;
  • Oi Oil – справжній хіт Davines – олія для волосся з розгладжуючим, пом'якшуючим, захисним та поживним впливом;
  • Well-being Shampoo – шампунь із зволожуючим та поживним ефектом, який підійде волоссю будь-якого типу.

Ефективні продукти Davines

  • Лінійка Davines для абсолютної краси волосся OI дає можливість вирішувати найпоширеніші завдання догляду, careked.com починаючи від відновлення та оздоровлення пасм, закінчуючи миттєвим наданням блиску та атласної гладкості. Якщо ви хочете познайомитися з цією лінійкою Davines, www.rinconantelasdrogas.es кондиціонер для волосся Oi Conditioner та шампунь Oi Shampoo стануть ідеальним дуетом – основою у догляді за волоссям. Засоби Davines Oi мають приголомшливий багаторівневий аромат, економно витрачаються, але головне ви дійсно помітите різницю в стані свого волосся до і після використання.
  • Для досягнення виражених результатів у догляді за волоссям будь-якого типу рекомендуємо звернути увагу на маски для волосся Davines NaturalTech: зокрема на живильну маску для сухих і ламких пасм Nourishing Mask «Вегетеріанське диво» та маску для пошкодженого волосся Nourishing Hair Building Pack